Bistec de Res en Chile Pasilla

Bistec de Res en Chile Pasilla

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Bistec de Res en Chile Pasilla. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Bistec de Res en Chile Pasilla is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Bistec de Res en Chile Pasilla is something that I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Bistec de Res en Chile Pasilla, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bistec de Res en Chile Pasilla delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bistec de Res en Chile Pasilla is 5 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Bistec de Res en Chile Pasilla estimated approx 45 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Bistec de Res en Chile Pasilla using 10 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.

VIDEO YOUTUBE | Paso a Paso: https://youtu.be/AKOX0yq_yXA

Otro platillo partiendo de la base del Chile Pasilla, así como lo fue el Pollo con Champiñones, esta receta también será muy sencilla de usar.

DIFICULTAD: Sencilla
TIEMPO: 45 - 60 minutos
COSTO: Barato
PORCIONES: 4-5 personas

Ingredients and spices that need to be Get to make Bistec de Res en Chile Pasilla:

  1. 6 pzs Chiles Pasilla
  2. 5 pzs Tomates Verdes
  3. 2 Dientes Ajo
  4. 1/2 pza Cebolla Blanca
  5. 3 Cucharadas sal
  6. 200 a 500 g de bistec de res cortado en pequeñas tiras
  7. 3 pzs papas blancas cortadas en cubos medianos
  8. 1/2 cucharadita pimienta
  9. 1 cucharadita orégano
  10. 1 pizca comino

Steps to make to make Bistec de Res en Chile Pasilla

  1. SALSA RECETA: Si todavía no tienes la salsa de Chile Pasilla nosotros te enseñamos, checa en nuestro recetario o puedes ver el siguiente video, es bastante sencillo y te llevará 15 minutos. https://youtu.be/sWpDqAUmrtw

    Si no, aquí te dejamos de todos modos los pasos:
  2. Desvenar los chiles pasilla, es decir, retirarles la cola y quitarles las semillas que vienen dentro.
  3. Calentar un poco de agua y preparar dos ollas.
  4. Colocarle suficiente cantidad de agua como para que cubra los ingredientes. Colocar los ingredientes: en una los tomates, la cebolla, el ajo y una cucharada de sal; en la otra, únicamente los chiles.
  5. Cuece aproximadamente 10 minutos ambas ollas a fuego alto, evita que los tomates truenen.
  6. Una vez los chiles tengan una consistencia aguada y los tomates un verde seco, retíralos del sartén y déjalos en reposo por 10 minutos.
  7. Coloca todos los ingredientes en la licuadora, licúa un poco los ingredientes, añade 1 cucharadita de sal y 3 cucharones del agua utilizada en los chiles y vuelva a licuar nuevamente.
  8. PASO 2 - PLATILLO:
    Corte las papas en cubos medianos/pequeños y colóquelas en un sartén a fuego alto, junto con una cucharada de aceite. Fríelas totalmente.
  9. Una vez que estén cocidas, retírelas del sartén y baje la flama a fuego medio. Deje el aceite dentro del sartén ya que lo usaremos en el bistec.
  10. Pique el ajo finamente, añada junto con el bistec y déjelo cocer a término medio por 5-10 minutos, hasta que tenga un término medio.
  11. A media cocción, añada las papas y tape durante 2-3 minutos a fuego medio.
  12. Una vez que el bistec esté mayormente cocido, añada 5 cucharones de Salsa de Chile Pasilla o medio litro.
  13. Revuelva inmediatamente y coloque también las especias: la sal, pimienta, el orégano y el comino en el sartén.
  14. Espere por 10 minutos a fuego lento, una vez que la carne esté perfectamente cocida y las papas suaves, apague el fuego y deje a tapa cerrada (para que todo termine de cocerse).
  15. Una vez hecho, esto la comida estará lista.

As your experience and also confidence grows, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet and also adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or more components or is a little bit more or less zesty, you can make basic modifications to accomplish this objective. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for beginners you don't require to learn them yet just if you understand some easy cooking techniques.

This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Make Super Quick Homemade Bistec de Res en Chile Pasilla. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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