Pay frío de calabaza de Castilla

Pay frío de calabaza de Castilla

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pay frío de calabaza de Castilla. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Pay frío de calabaza de Castilla is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes yummy. Pay frío de calabaza de Castilla is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pay frío de calabaza de Castilla, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pay frío de calabaza de Castilla delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Pay frío de calabaza de Castilla using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Amo octubre!! Las verduras de temporada, el cempasúchil, la atmósfera del día de muertos y un otoño da mucho color naranja a la vida. Investigué entonces manera de comer la calabaza de temporada y hallé esta manera muy sencilla. Espero la disfruten
#Halloween #octubre #calabaza #temporada #pay #delantaldorado

Ingredients and spices that need to be Take to make Pay frío de calabaza de Castilla:

  1. 1/2 kg calabaza de castilla (de la anaranjada redonda)
  2. 1 lata leche condensada
  3. 1/2 cdita jengibre en polvo
  4. 1 cdita canela en polvo
  5. 1 clavo de olor o 1/4 de cdita de clavo en polvo
  6. 1/4 cdita nuez moscada
  7. 1/4 cdita pimienta gorda molida
  8. 1 cdita esencia de vainilla
  9. 1 sobre o 15 gr de grenetina sin sabor
  10. 1/4 de taza de agua
  11. Para la costra de pay
  12. 2 tazas galleta María molida (o cualquier galleta de vainilla)
  13. 1 barrita mantequilla sin sal

Steps to make to make Pay frío de calabaza de Castilla

  1. Lo primero que hay que hacer es cocer la calabaza. La cortas y le sacas las semillas con un cucharón, y la partes en trozos no muy grandes. Pones tu vaporera y en la rejilla se pone la calabaza. Se deja cocer al vapor unos 15 o 20 minutos hasta que la pulpa este suave. Yo la puse al vapor en olla express por 15 minutos.
  2. Mientras se cuece y se enfría prepara tu corteza de pay. Muele la galleta en la procesadora o pulverizandola dentro de una bolsa con un rodillo, hasta que quede en migajas finas. Derrite la mantequilla, la viertes en la galleta molida y revuelve hasta que quede como una pasta. "Forra" en interior de tu molde o refractario con la pasta de galleta y refrigera.
  3. Cuando la calabaza ya este manejable raspa la pulpa de la corteza con una cuchara, y esa pulpa ponla en la licuadora. Agrega todos los polvos (todas las especias juntas forman el famoso pumpkin spice), la vainilla y la lata de leche condensada. Hidrata en el agua la grenetina.
  4. Licúa todo esto despacio, que se integre muy bien. Detén un momento el licuado y lleva tu grenetina hidratada al microondas a que se derrita. Una vez líquida de nuevo, enciende la licuadora y vierte para que se integre muy bien.
  5. Saca el molde del refrigerador. Vierte todo el licuado de calabaza y lleva al refrigerador de nuevo. Deja enfriar al menos 4 horas o toda la noche para que agarre consistencia. Después de esto ya puedes disfrutarlo :D
  6. Tip: utiliza galletitas de canela para la costra, le van genial

As your experience and confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you want to serve a recipe that uses less or more components or is a bit basically hot, you can make straightforward changes to attain this goal. To put it simply, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation abilities for novices you don't require to discover them but only if you grasp some straightforward food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and also very easy lunch recipes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Steps to Make Favorite Pay frío de calabaza de Castilla. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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