Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones is one of the most favored of current trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones using 9 ingredients and 14 steps. Here is how you cook that.
Yo las rellene pero también pueden ser el puro bistec queda muy rico de todos modos para chuparse los dedos 😘💕
Ingredients and spices that need to be Take to make Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones:
- 🌼 1 lata de champiñones grande
- 🌼 5 bisteces de puerco
- 🌼 4-5 chiles serranos
- 🌼 10-11 tomates verdes
- 🌼 al gusto sal y pimienta
- 🌼 1/2 cebolla picada en cuadritos
- 🌼 Queso para rellenar
- 🌼 4-5 ramas de epazote
- 🌼 1-2 cubos de ajo
Steps to make to make Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones
- Para que la salsa verde no se amargue se pone a hervir primero los chiles
- Ya que después de unos minutos hirviendo agregamos los tomates
- No dejar hervir tanto los tomates cuando apenas estén cambiando de color, apagar el fuego y que se terminen de cocer en el agua calientita
- En lo que esperamos que se enfrían los tomates freír la cebolla con un poco de aceite
- Agregamos la lata de champiñones sin agua y los freímos un par de minutos
- Apagamos los champiñones un rato y mientras que se sigan enfriando los tomates sal pimentamos los bisteces
- Los podemos dejar así yo en mi caso los rellene con un poco de nuestros champiñones que freímos y queso
- Yo los rellene usando palitos (me costó un poco quitar los palillos a la hora de comer 😂) por si quieren omitir rellenarlos
- Los freímos muy bien a fuego medio por ambos lados y reservamos
- Ya teniendo nuestros tomates bien fríos ahora sí los licuamos muy bien con muy poca agua
- Prendemos nuevamente la olla donde están los champiñones y agregamos la salsa
- Agregamos unas ramitas de epazote o al gusto (no escatimen le da muy buen sabor) en mi caso solo le puse tres ramitas que era lo que había en mi maceta jaja pero si le hizo falta
- Agregamos los bisteces, agregamos sal al gusto si gustan uno o dos cubitos de ajo, tapar la olla y dejar sazonar a fuego medio bajo durante unos 10 minutos y listo!!!
- Si lo acompañan con arroz queda riquísimo!! 👍💕
As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more components or is a bit essentially zesty, you can make easy changes to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for newbies you do not require to discover them but just if you grasp some easy cooking methods.
This isn't a complete guide to quick as well as easy lunch dishes however its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Make Speedy Bisteces de puerco rellenos en salsa de champiñones. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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